Download Limewire

Limewire is beschikbaar in diverse verschillende versies, er zijn echter 2 voornaamste versies beschikbaar. Je hebt de Basic versie en de Pro Versie. Hieronder staat precies uitgelegd wat de Pro versie en de Basic versie inhouden en wat de verschillen zijn.

Limewire Basic

Limewire Basic is de meest gebruikte versie en dit komt waarschijnlijk omdat je deze als enige gratis kunt downloaden. Deze versie is vergeleken met de Pro versie minder snel en hierin ontbreken enkele functionaliteiten t.o.v. de Pro maar is verder eigenlijk gewoon hetzelfde. Deze versie is ook zonder adware / spyware te gebruiken. Gratis Limewire 5.5.14 downloaden.. Deze gratis versie is ook bekend als Limewire Basic, oftewel de freeware variant.

Limewire Pro

Eigenlijk het enige voordeel dat Limewire Pro heeft ten opzichte van de Basic versie is dat deze een stuk sneller werkt vergeleken met de Basic versie. Exacte verschillen in cijfers zijn eigenlijk niet bekend, maar de downloads komen zeker sneller binnen. Dit komt omdat ze de PRO gebruikers meer prioriteit geven bij het downloaden en hierdoor krijgen ze sneller de bestanden binnen. Een licentie voor Limewire Pro kost slechts 29,99 euro. Wens je de Pro versie van Limewire? Of Limewire voor Mac of Linux? Ga dan naar de Limewire Releases pagina en kies een geschikte versie.


Zie de tabel verschillen Basic en Pro.

Limewire Classic

Er is ook nog steeds een oude versie te verkrijgen, de voorloper van versie 5. Deze is bekend als Limewire Basic en deze heeft versie 4.18.8. Er zijn gebruikers die deze oude versie liever gebruiken dan de nieuwste, bijvoorbeeld vanwege de restricties die in versie 5 zijn ingebouwd. Ben je een ervaren Limewire-gebruiker en wil je niet de nieuwste versie... dan kun je de classic downloaden. Heb je geen idee of je de meest recente versie of de oude versie moet nemen? Dan kun je het beste de nieuwste Limewire downloaden (zie hierboven) omdat dit de meest veilige Limewire ook is.

Voor de ervaren gebruikers die de klassieke versie willen hebben, download Limewire Classic.